Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3.25
1 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend
  • Ingredienser

    • ½ l
      lunkent vand
    • 2 tsk
    • 3 spsk
      olie
    •  
      1 pakke økologisk gær fra Skærtoft Mølle
    • 200 g
      økologisk fuldkornshvedemel
    • 550 g
      økologisk hvedemel

Sådan gør du

  1. Rør vand, salt, olie og gær sammen i en skål.
  2. Rør begge slags mel i lidt efter lidt, indtil dejen er glat og fin.
  3. Brug så lidt mel som muligt.
  4. Nu skal dejen røres/æltes godt igennem. (Det er den eneste gang, dejen æltes.)
  5. Dæk skålen med film, og lad dejen hæve op i 1 time.
  6. Pres nu luften ud af dejen ved at presse bagsiden af en ske i dejen, eller brug hænderne.
  7. Lad dejen hæve op igen, det tager 1 time.
  8. Pres nu igen luften ud af dejen, og hæld dejen i en samlet klump ud på en bradepande med bagepapir.
  9. Lad brødet efterhæve i 30 minutter.
  10. Snittes med en skarp kniv.
  11. Sæt ovnen på 225 grader.
  12. Sæt brødet på nederste rille, og bag brødet i ca. 35 minutter.
  13. Brødet har bedst af at afkøle på en rist.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften