Braiserede persilleroedder gremolata opskrifter
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Persille gremolata
10 min.
Knoldsellerigratin
50 min.
Braiseret Nakkekam i æblemost og bacon- stegte persillerødder og "bolsjer"
3 t
Farsbrød med bagte rødder og rosmarinstegte svampe
1 t, 25 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Braiserede svinekæber i havtorn og øl
2 t, 30 min.
Braiserede svinekæber med kantareller
1 t, 10 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Ossobuco med rodfrugtmos
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager
Braiserede svineskanke
Osso bucco med øl
Braiseret kylling med hyldeblomst
Bagte gulerødder med hyldeblomst-marinade
Svinemørbrad med bacon og gremolata
Champagne-braiseret kylling med druer
Lammeskank med hindbær i brunet smør
Pulled pork med sensommergrøntsager
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Marokkansk-inspireret laks med gremolata, kikærter, oliven og couscous
30 min.