Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
2 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Det ser ud til at være et meget lille måltid. Det var det også, men det mættede fuldkomment, nok fordi tang er så nærende som det er ;-)

Sådan gør du

  1. Margot og jeg var fælles om at fremstille dette aftensmåltid. Hun stod for at skære grønsagerne i stykker, mens jeg lavede dressingen dertil og den øvrige mad.
  2. Jeg startede med at riste 3 gram tørret Sukkertang på brødristeren i de 4 minutter det tager om at poppe op og blive helt sprød. Derpå kværnede jeg det til pulver i stenmorteren. I en skål anbragte jeg 4 spsk fetaost fra ged,
  3. overhældte det med 1 spsk rapsolie, hældte tangpulveret ned i, en lille tsk røgsalt, 1 spsk Fingertangsgastrik, en håndfuld persille jeg havde finhakket og en hvidløgsfed jeg havde presset. Det hele blev æltet godt sammen til en sammenhængende pasta. Denne pasta fordelte jeg på de tynde kødstykker, smurte det ud med en smørekniv og rullede kødstykkerne sammen.
  4. Dressingen til salaten bestod af rapsolie, 1 spsk Fingertangsgastrik, 8 vrid peber fra kværn og 1 tsk salt. Dressingen blev tidligt hældt ud over salaten for at stå og trække inden vi skulle spise.

God appetit

Opskriften er fra Thorkil Degn Johansson
Oprettet 4. september 2011

Dine kommentarer til opskriften