Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
1 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

- det kan være nødvendigt med et stykke sølvpapir til at dække den færdige del af sværen - for det går stærkt under grillen!!.
  • Flæskesteg - ribbensteg - nakkekam

    •  

Sådan gør du

  1. Følg din ynglingsopskift på ribbensteg, flæskesteg, nakkekam m.v. - bortset fra at du i de første 20 min. lægger stegen med sværen nedad i bradepanden og med så meget kogende vand/vædske (med salt) i bunden at det netop når op til kødet.
  2. Så vendes stegen og steger færdig - mens der hvert kvarter øses der saft fra bunden af bradepanden over sværen.
  3. Når der er 15 min. tilbage tændes grillen og der øses der vædske over, mens du holder øje - for nu "eksploderer" sværen !!

God appetit

Opskriften er fra Johnsonsvej
Oprettet 28. november 2010

Dine kommentarer til opskriften