Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
75 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Kødet: dup skinkeculotten tør med køkkenrulle.
  2. Gnid stegen med salt og peber.
  3. Varm en pande op ved god varme.
  4. Brun fedtsiden først.
  5. Brun hurtigt kødet på alle sider, 4-5 minutter i alt.
  6. Knus nellikerne. Del laurbærbladet i mindre stykker.
  7. Drys nelliker og laurbærblade på stegens fedtlag og læg den i en bradepande.
  8. Sæt stegen midt i en kold ovn.
  9. Tænd ovnen på 160 grader.
  10. Lad stegen stege ca. 1 time, eller til centrumtemperaturen er 65 grader.
  11. Tag stegen ud af ovnen.

    Skær kødet i tynde skiver ved servering.

  12. Begynd fra det ene hjørne.

  13. Pestokartofler: skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
  14. Mix i blender eller med puréstav hvidløg, basilikum, persille, 1½ spsk olie, pinjekerner og 1 spsk vand til en ensartet masse.
  15. Læg kartofler, salt og peber lagvist i et fladt ovnfast fad, penslet med resten af olien.
  16. Fordel pestoblandingen over kartoflerne og drys med parmesanost.
  17. Sæt fadet i ovnen sammen med culotten i 1 time.
  18. Skru evt. op for ovnen på 225 grader, når culotten er færdig og lad kartoflerne blive møre og sprøde.

     

God appetit

Opskriften er fra Voresmad.dk
Oprettet 22. marts 2010

Dine kommentarer til opskriften