Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Millionbøf med kokos og sprødt grønt

En cremet og ultrahurtig aftensmad med masser af smag. Der er mere substans i retten, når det hakkede kød ikke er fuldstændig findelt. Varier gerne retten med forskellige sprøde grøntsager f.eks. broccoli i stedet for ærter
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Brug karrypulver sammen med 1 tsk. friskrevet ingefær i stedet for karrypasta. Udelad nudlerne og server i stedet kogte ris eller brød til retten.

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne til mangosalaten i en skål. Stil den til side og lav imens resten af retten.
  2. Varm olien i en wok eller sauterpande op og kom kødet på i én stor klump. Lad det brune over høj varme på den ene side, inden du bryder klumpen i mindre stykker og uden du hakker den helt til millionbøf.
  3. Tilsæt porrer, hvidløg, karrypasta, kokosmælk og vand. Lad det simre over middel varme i 5 min.
  4. Vend slikærter i, varm retten igennem og smag til med limesaft, fiskesauce, salt og evt. sukker.
  5. Server straks sammen med kogte nudler, mangosalaten og et drys koriander.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 21. oktober 2013

Dine kommentarer til opskriften