2
6 pers
75 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Nakkekoteletterne kan marineres i køleskabet fra ½-24 timer.

Sådan gør du

  1. Hak løget og bland resten af ingredienserne til marinaden sammen.
  2. Læg koteletterne i et fad.
  3. Hæld marinaden over og sæt koteletterne i køleskabet i ca. ½ time.
  4. Vend koteletterne et par gange under marineringen.

    Hæld yoghurten til afdrypning ca. 1 time i et kaffefilter.

    Kog bulguren 10 minutter i bouillonen og køl den af.

  5. Snit forårsløgene i tynde skiver.

  6. Flæk agurken, skrab kernerne ud og skær den i små tern.
  7. Halvér tomaterne. Bland bulgur, løg, agurk og tomater og krydr med salt og peber.

    Rør yoghurten med olie og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.

    Tag de 6 største blade af salaten og læg dem på et fad.

  8. Anret bulgursalat i bladene og kom resten i en skål ved siden af.

    Dup koteletterne tørre.

  9. Grill dem 8 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

God appetit

Opskriften er fra Voresmad.dk
Oprettet 8. marts 2010

Dine kommentarer til opskriften