Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Nye blomkål kan tilsættes de sidste 5 min.

Sådan gør du

  1. Start med at brune kødet i 2 omgange. Kom salt og peber på og vand der lige dækker kødet. Skru ned på lav varme og lad simre. Pas på det ikke brænder på.
  2. I mellemtiden skrabes gulerødder og kartofler og skæres i små stykker.
  3. Når kødet har simret ca. ½ time tilsættes kartofler og gulerødder.Lidt vand tilsættes, skal lige kunne anes i siden af gryden. Koges med i ca. 20 - 30 min. Cocktailpølser og persille tilsættes.Til sidst kan retten jævnes.Giv gerne rugbrød og koldt smør til.
  4. Lav evt. dobbel portion - for den er allerbedst dagen efter. God appetit.
  5. Min mor lavede denne ret første gang i begyndelsen af 1960'erne og den har siden været familiens bedste sommerret.

God appetit

Opskriften er fra Annasvend
Oprettet 21. december 2010

Dine kommentarer til opskriften