Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Vores flæskesteg tilberedes i ovnen, men er du en seriøs grillmester, er det selvfølgelig kuglegrillen, der gælder – også i julen.

Sådan gør du

  1. Gnid sværen godt med salt. Hak svesker og valnødder i små tern, og bland med revet citronskal
  2. Skær en lang lomme i kødet lige under sværens fedtlag
  3. Kom fyldet ind, og luk evt. med nogle kødnåle
  4. Læg stegen på en rist i en bradepande dækket med stanniol
  5. Sæt stegen i en kold ovn, og tænd ovnen på 200 grader
  6. Steg i 1 1⁄4-1 1⁄2 time
  7. Stik et stegetermometer i kødet. Når centrumtemperaturen er 55 grader, gælder to ting: Hvis sværen allerede er sprød nu, fortsættes stegningen, til centrumtemperaturen er 65 grader
  8. Hvis sværen ikke er sprød, skrues ovnen op på 250 grader, og kødet steges, til centrumtemperaturen er 65 grader

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften