Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
8 pers
135 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Bed slagteren fjerne ben og brusk og skære en lomme i kødets længde samt ridse sværen.
  2. Riv appelsinskallen fint og pres saften.
  3. Hak pinjekernene groft og løget fint.
  4. Rør kødet til fars med alle ingredienserne.
  5. Lad farsen trække i køleskab 10-15 minutter.
  6. Fyld farsen i stegen med en ske og hold åbningerne sammen med kødnåle.
  7. Drys sværen med groft salt ned mellem hver svær.
  8. Læg stegen på risten i en bradepande og sæt den midt i en kold ovn.
  9. Tænd ovnen på 200 grader.
  10. Lad kødet stege ca. 1¾ time til det er mørt og gennemstegt.
  11. Check med en kødnål, kødsaften skal være klar.
  12. Fyldt ribbenssteg kan serveres varm eller kold.
  13. Skræl sellerien og riv den groft.
  14. Kom straks den revne selleri i en gryde med kogende vand, salt og 2 citronskiver.
  15. Lad sellerien koge op, hæld den til afdrypning i en sigte og pres den fri for væde.
  16. Pil appelsinerne og skær dem i terninger.
  17. Bland selleri og appelsiner.
  18. Pres appelsinen til marinaden.
  19. Pisk marinaden sammen og hæld den over.
  20. Lad salaten trække et par timer inden servering.

God appetit

Opskriften er fra Voresmad.dk
Oprettet 27. november 2009

Dine kommentarer til opskriften