0
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

TIP! Hvis du har en god karrypasta kan du vende et par teske af den med pasta og bønner i stedet for olie og karry som vi har gjort.

  • Ingredienser, Frikadeller

    • 400 g
      hakket kalv og flæsk, 10-12%
    • 3 spsk
      mælk
    • 1 spsk
      hvedemel
    •  
      havsalt og peber
    •  
  • Ingredienser, pasta bønnesalat

    • 100 g
      Pasta
    • 1 dåse(r)
      kidneybønner
    • 2 stk
      gulerødder
  • Ingredienser, Karryolie

Sådan gør du

  1. Rør kødet til en fars med mælk, mel, salt og peber
  2. Krydr gerne med dit ynglings krydderi eller hakket persille
  3. From kødet til små frikadeller og gennemsteg i olie på en pande
  4. Kog pastaen og skær gulerødderne i skrå ½ cm tykke skiver
  5. Lad gulerodsskiverne simre med i pastavandet de sidste to minutter
  6. Afdryp bønnerne og vend nykogt pasta, gulerødder og bønner sammen i en skål
  7. Rør karryen ud i olie og vend med pastaen.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften