Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Begge svinemørbrad afpudses og skæres næsten igemmen på langs og klappes flade.
  2. Svesker kan evt. lægges i blød hvis de ikke er bløde.
  3. Madæbler skrælles og skæres i både.
  4. Madæbler og svesker lægges på den ene flade mørbrad og den anden lægges ovenpå og de snøres sammen.
  5. Krydres uden på med lidt salt og peber.
  6. Mørbradstegen brunes på alle sider på en pande i fedtstof.
  7. Herefter anbringes stegen på rist i en bradepande som passer i størelsen.
  8. Steges i ca. 35 - 40 min. i en 200 grader varm ovn.
  9. Serveres med flødekartofler, eller alm. hvide kartofler, flødesauce og tyttebær.

God appetit

Opskriften er fra Cheftante
Oprettet 10. december 2010

Dine kommentarer til opskriften