Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
1.6
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Gnid sværen godt med salt.
  2. Stik et stegetermometer i kødet.
  3. Sæt stegen i en kold ovn, og tænd ovnen på 200°.
  4. Steg i 1¼-1½ time.
  5. Når centrumtemperaturen er 55°, er der to muligheder: Hvis sværen allerede er sprød nu, fortsættes stegningen, til centrumtemperaturen er 65°.
  6. Hvis sværen ikke er sprød, skrues ovnen op på 250°, og kødet steges til centrumtemperaturen er 65°.
  7. Tag stegen ud og bag brødet efter anvisning.
  8. Kom Madagaskar- og rosépeber i en skål, og knus let.
  9. Kom hvid peber heri, og vend nu mayonnaise og citron heri.
  10. Smag til med lidt salt.
  11. Snit salaten meget fint, og vend med mayonnaisen.
  12. Skær steg og brød i skiver, og server med diverse tilbehør.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften