Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
4
6 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Hvis der kommer juice på sværen, er min erfaring, at den ikke bliver sprød... Her skal en god kartoffel til og en frisk salat med kinakål, gulerodsspåner og appelsinfileter/både.

Sådan gør du

  1. Gnid salt grundigt ned i ridserne på sværen. Lav hul ind i stegen fra enderne og stop timian, rosmarin, salt og presset hvidløg ind i stegen.
  2. Læg stegen i en skål med høje kanter og hæl juice ved, så det dækker køddet, men IKKE RØRER sværen. Rosmarinkvistene lægges i juicen og det hele ryger i ovnen ved 200 grader i ca 1 time.
  3. Når stegen er færdig kan sværen evt få lidt grill, mens saucen laves.
  4. Juicen hældes fra og koges lidt ind. Smag til med balsamico og jævn evt med maizena.

God appetit

Opskriften er fra Annemor
Oprettet 28. december 2010

Dine kommentarer til opskriften