Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
4
4 pers
105 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi: 3933 kJ (936 kcal). Kulhydrat: 23 % Protein: 23 % Fedt: 55 %

Sådan gør du

  1. Bestil kødet hos slagteren nogle dage i forvejen.
  2. Del hvidkålen, fjern stokken og snit kålen ikke for fint.
  3. Smelt sukkeret i en stegegryde.
  4. Tilsæt smørret, når sukkeret karamelliserer - bliver lysebrunt.
  5. Svits kålen i sukkerblandingen, til den bliver blank.
  6. Tilsæt salt, peber og 1 dl vand.
  7. Lav en fordybning i midten af kålen og læg kødet heri.
  8. Kom et lag kål over kødet.
  9. Læg låg på og lad det koge ved svag varme ca. 1½ time.
  10. Tag kødet op og skær det i skiver.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 3. februar 2010

Dine kommentarer til opskriften