Dip forår opskrifter
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Mango-blåbær-smoothie
Salat med Thise rav ost
25 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Foccacia med thise øko blue
6 t
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.
Fuldkornscrumble
30 min.
Blomkåls-popcorn
Ruller med grønt og dip
15 min.
Focaccia med tomat
Kærnemælkshorn
3 t
Chokoladesauce med saltflager
Citronmåne
45 min.
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Grillet spidskål med feta, æble og citron
20 min.
Grillede aubergine med persille, hvidløg og feta
45 min.
Grillede gulerødder med honning, citron og timian
25 min.
Squashpasta med avocado og røget laks
15 min.
Sushi med krebsehaler
Citronfromage med citronskal og hakkede pistacienødder
3 t
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Sushi med teriyakikylling og avocado
Jordbærtærte
1 t, 30 min.
Kyllinge-satayspyd med jordnøddesauce