Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Pirogger med champigonstuvning

Dejen strækker til 8 pirogger og 8 boller, fyldet kun til de 8 pirogger. Gode at spise til suppe eller salat.
0
8 pers
120 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Dejen er god til rigtig mange slags fyld. F.eks bare ost og tomat med lidt krydderier, en rest kødsovs, eller letsvitsede revne gulerødder, porre og krydderier.

Sådan gør du

  1. Dejen:
  2. Udrør gær og vand.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser undtagen hvedemel.
  4. Rør hvedemel i lidt efter lidt indtil dejen slipper.
  5. Ælt dejen glat og smidig. og lad den hæve ca. 45 min.
  6. Imens laves fyld:
  7. Rens champignons og del dem i tynde skiver.
  8. Svits dem på en tør pande indtil de væsker.
  9. Tilsæt krydderier, purløg og fløde.
  10. Lad det koge et par minutter.
  11. Rør 2 ts. maizenamel op i et par spiseskefuld koldt vand og rør det i stuvningen.
  12. Køl stuvningen af inden den kommes i piroggerne.
  13. Pirogger og boller.
  14. Del dejen i 16 stk. og tril de 8 til almindelige boller.
  15. De øvrige 8 rulles ud i lidt mel til underkopstørrelse og lægges på plade.
  16. 1/8 fyld lægges mit på hver pirog, og dejen foldes over til en halvmåne.
  17. Hæft kanterne med tryk fra en gaffel.
  18. Pensel boller og pirogger og lad dem efterhæve en halvtimes tid.
  19. Bag det hele i blæsevarme ved 220 grader i ca. 25 min.

God appetit

Opskriften er fra Anitasmad
Oprettet 10. januar 2015

Dine kommentarer til opskriften