Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
4
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Tilbered perlespelt efter anvisning på posen - Afkøl, til den er lun
  2. Kom soja, risvineddike, revet hvidløg og en god omgang sort peber i en skål
  3. Vend kyllingen heri, og lad stå i 10 minutter
  4. Kom en god sjat olie på en stor pande, og lad den blive rigtig varm.
  5. Kom nu kylling og marinade på panden - Rør ikke rundt, da det vil afkøle panden
  6. Lad i stedet kyllingen brune godt på den ene side, før du vender og steger på den anden
  7. Steg, indtil kyllingen er godt brunet og gennemstegt - Det tager ca. 10 minutter
  8. Tag panden fra varmen
  9. Skær jordbær, courgette og forårsløg i tynde skiver
  10. Kom perlespelt på et fad, og fordel jordbær og grønt herpå
  11. Dryp sky fra panden over som dressing
  12. Vend lidt rundt på herligheden, og server kyllingen hertil

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften