Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3.75
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Sæt varmluftsovnen på 150 grader
  2. Drys kødet med salt og godt med peber og brun det på en pande i 25 g smør
  3. Tag op og læg på en bradepande
  4. Sæt stegetermometeret i og lad kødet stege i ovnen indtil centrumtemperaturen er 57-62°, afhængig af hvor rødt, du vil have det
  5. !Det tager højst en time!
  6. Vask kartoflerne og vend dem i olie
  7. Sæt kartoflerne ind under stegen
  8. Når stegen er færdig kan du sætte ovnen på grill og lade kartoflerne få lidt mere farve
  9. Skær løgene i bladtynde skiver
  10. Kom dem i en skål sammen med eddike og salt og vend godt sammen - Lad stå i 30 minutter
  11. Skyl løgene i koldt vand
  12. Afdryp og vend med olivenolie og urter
  13. Sauce: Smelt 50 g smør på panden og rør melet i - Pisk vandet i lidt efter lidt
  14. Lad saucen simre i 5 min. under omrøring
  15. Smag den til med sennep, portvin, engelsk sauce, sukker og salt
  16. Skær stegen i skiver og server med sauce, kartofler og løgsalat

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften