Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
1
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Brun kødet på alle sider og krydr med salt og peber.
  2. Steg kødet færdigt under låg i ca. 12-14 min. afhængig af tykkelse.
  3. Rør fiskesauce, limesaft, ingefær, knust chili og sukker sammen.
  4. Snit chilierne i meget tynde strimler.
  5. Skær først agurken og papayaen i tynde skiver og dernæst i tynde strimler.
  6. Snit fennikelknolden meget fint.
  7. Del bladsellerien i stykker på 8-10 cm og snit den fint på langs.
  8. Bland grønsagerne med krydderurter og læg dem på et fad eller på tallerkenerne.
  9. Skær kødet i tynde skiver og læg det oven på grønsagerne.
  10. Hæld dressingen over, drys med ekstra krydderurter og servér.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften