Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend
  • Ingredienser, Teriyaki-masala tykkam

    •  
      Ca. 400 g kalvetykkam, reelt stykke ca. 6-8 cm i diameter
    • 3/4 dl
      Teriyakisauce
    • 3/4 dl
      marsala vin
    •  
      olie til stegning
    •  
  • Ingredienser, Teriyaki svampe

Sådan gør du

  1. Læg kødet i teriyaki og marsala i mindst 15 min.
  2. Kog risene som anvist på emballagen.
  3. Skær svampene i lidt mindre stykker.
  4. Tag kødet op af marinaden og brun det grundigt på alle sider.
  5. Hæld marinaden over og steg under låg ved lav varme i ca. 10 min.
  6. Steg svampene samt hvidløg i skiver i lidt olivenolie, tilsæt teriyaki og kog helt ind.
  7. Smag svampene til og drys godt med hakket persille.
  8. Skær kødet i tynde skiver og anret med svampe, ris og sky.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften