Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Skær 3/4 kg skrællede rodfrugter i mindre stykker og bland med 8 små pillede skalotteløg, 8 fed hvidløg, 2-3 rosmarinkviste, 2-3 timiankviste samt 2 spsk olivenolie
  2. Bred grøntsagerne ud på en bageplade i et jævnt lag og bag dem ved 200C i ca. 30 min. 
  3. Kom roastbeefen i kogende vand og lad den koge 20-25 min. Dup kødet tørt og brun det godt på alle sider ca. 5 min. Hvil og skær derefter kødet i tynde skiver
  4. Sauter 1 hakket skalotteløg og 1/2 glas af-dryppede grillede peberfrugter i lidt olivenolie til løget er mørt. Tilsæt 1 dl tør hvidvin samt 2 dl bouillon og kog ind til det halve
  5. Blend saucen med 100 g mascarpone og smag til med salt og peber

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften