Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Lun roastbeef med aiolli og urtesauce

Servér roastbeefen lun eller kold med de to saucer, som klæder både hinanden og kødet. Et stegetermometer er et godt udgangspunkt for en perfekt steg. Hvis din roastbeef skal være rosa som her, skal den ud af ovnen, når centrum-temperaturen er 55-60 grade
0
8 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Krydr roastbeefen med salt og peber og brun den på alle sider i smør og olie på en pande
  2. Læg den i en bradepande og stik stegetermometeret ind i centrum af kødet. Sæt kødet i en 160 grader varm ovn og steg i ca. 25 minutter til temperaturen viser 55 - 60 grader
  3. Køl af
  4. Rør koldt vand i mayonnaisen (ca. en spiseskefuld ad gangen) indtil den er lind
  5. Smag til med revet hvidløg
  6. Blend persilleblade, ansjos og kapers i få sekunder og hæld derefter en tynd stråle olie i blenderen, mens den kører
  7. Når saucen er samlet, smages den til med rigeligt citron, salt og peber
  8. Skær roastbeefen i meget tynde skiver og fordel på et fad
  9. Dryp lidt af de to saucer over kødet. Stil resterende sauce i små skåle på bordet.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften