3.4
6 pers
240 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energifordeling pr. 100 g Protein: 57 g - 48% Kulhydrat: 33 g - 28% Fedt: 12 g - 24%
  • Du skal bruge

    • 1,5 kg
      afpudsede okseklump
  • Lage

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 100°.
  2. Læg kødet på rist over bradepanden.
  3. Stik stegetermometer ind, så spidsen sidder nogenlunde midt i kødstykket.
  4. Steg kødet, til centrumtemperaturen er 70°, det tager 3-4 timer.
  5. Kog lagen sammen.
  6. Læg det varme kød i en snæver skål eller dobbelte fryseplastposer og hæld marinaden ved, kødet skal være helt dækket.
  7. Lad det køle lidt, læg folie over skålen eller luk poserne tæt.
  8. Sæt det i køleskab 5-6 timer.
  9. Tag stegen op af lagen og skrab krydderierne af.
  10. Skær det i tynde skiver og servér med fx kartofler og en god salat.

God appetit

Opskriften er fra SuperBrugsen
Oprettet 6. juli 2010

Dine kommentarer til opskriften