3.1111111111111
4 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energifordeling pr. 100 g Protein: 35 g - 20% Kulhydrat: 94 g - 55% Fedt: 20 g - 25%

Sådan gør du

  1. Svits det hakkede kød i olien, til det har skiftet farve.
  2. Kom hakket løg i og tilsæt de hakkede champignoner.
  3. Lad blandingen snurre ved jævn varme i 5-6 min.
    Tilbered 1 portion bechamelsauce.
  4. Bland ca. halvdelen af bechamelsaucen i kødblandingen.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Fyld pastarørene hermed.
  7. Hvis der er kød- og bechamelsauce tilovers, kan det kommes i fadet.
    Drys øverst med revet ost og stænk med lidt olie.
  8. Sæt fadet i ovnen ved 200o i 25-30 min.

God appetit

Opskriften er fra SuperBrugsen
Oprettet 6. juli 2010

Dine kommentarer til opskriften