Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
4
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Sautér hakket skalotteløg i smør ved lav varme til de er møre
  2. Tilsæt perlebyg skyllet godt i koldt vand og sautér endnu et par minutter
  3. Hæld hønsebouillonover og lad det simre under omrøring i ca. 20 min til de er møre
  4. Rør det cremet med gorgonzola, tilføj trøffelolie og smag til med salt og peber
  5. Skær svampene i mindre stykker og rist dem i olivenolie ved god varme
  6. Bland svampene med trøffelcreme, smag til med salt og peber og drys med hakket persille
  7. Brun hurtigt bøfferne på begge sider og steg dem ca. 2 min. på hver side i smør
  8. Krydr med salt og peber og servér med svampe og perlebyg
  9. Dryp evt. med lidt balsamico glaze

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften