Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Skær 1/4 kg skrællede persillerødder i tynde skiver på den lange led
  2. Kog persillerødderne under låg i 1 dl bouillon tilsat 1 spsk smør samt 2 spsk soltørrede tranebær i 4-5 min. Krydr med salt og peber og drys godt med hakket persille
  3. Brun hurtigt bøfferne på begge sider ved kraftig varme
  4. Krydr med salt og peber og steg 2-3 min. på hver side ved god varme afhængig af hvor rødt kødet ønskes. Kog panden af med saft og revet skal fra 1 appel-sin, tilsæt 1 1/2 dl kalvefond og kog ind til det halve
  5. Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand og smag til
  6. Tag panden af varmen og pisk 1 spsk smør i. Server saucen til kødet sammen med persillerødder

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften