Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Boeuf béarnaise

“En æggeblomme, et skalotteløg, lidt hvidvinseddike med estragon. Det tager årevis før resultatet bliver perfekt…” (Fernard Point)
3.2857142857143
4 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Har du ikke en friteuse, kan du lave fritterne i ovnen Server evt. en grøn salat til

Sådan gør du

  1. Begynd med at skrælle bagekartoflerne
  2. Skær dem til pommes frites
  3. Béarnaise-essens: Kom estragonhvidvinseddike, vand, løg, peber, stænglerne fra estragon og kørvel i en gryde og lad det koge ind i ca. 15 min. til det halve.
  4. Si béarnaise-essensen
  5. Pisk æggeblommer i essensen over svag varme (eller over vandbad).
  6. tilsæt det klarede smør i æggemassen lidt ad gangen og pisk stille og roligt.
  7. Tilsæt estragon og lidt kørvel og smag til med salt, peber og citron.
  8. Hæld cirka 4 liter vindruekerneolie i friteusen. Fritterne bliver bedst, hvis du intervalsteger dem. Ta' dem op efter et par minutter, køl dem ned, og så i med dem igen. Gentag dette til de er crispy og gyldne. De kan sagtens intervalsteges tre gange.
  9. Skær kødet til bøffer
  10. Dup dem tørre og gnid salt på
  11. Steg dem som du kan lide dem

God appetit

Opskriften er fra Vinisten
Oprettet 17. oktober 2010

Dine kommentarer til opskriften