Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Multikærnerugbrød med Høng Gyldenrød hvidskimmelost og ristet Wakame

Denne Wakame tang er fra Bretagne. Den fås også fra østen. Den er meget velsmagende og nem at arbejde med. På dansk hedder det Vingetang. I fremtiden vil vi måske kunne få det fra Norge, hvor det hedder Butare.
0
1 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Denne Wakame er købt hjem online fra www.gourmettang.dk Søger man på Wakame på nettet er der mange andre muligheder for at få det hjem i postkassen
  • Morgenmad eller frokost

    • 1 skive(r)
      Multikærnerugbrød
    • 3 skive(r)
      Høng Gyldenrød hvidskimmelost
    • 2 g
      tørret Wakame

Sådan gør du

  1. Wakame tangen ristes på brødrister 4-5 minutter. På den måde bliver det knasende sprødt og meget nem at knuse mellem fingrene. I dette tilfælde er noget af det knust, mens resten spises som en sprød og lækker tilhørende tangchips.
  2. Rugbrøddet er ristet sammen med tangen. Jeg smurte det ristede rugbrød med smør, skar 3 skiver af osten og anrettede det knuste tang oven på.
  3. Det synes at være et meget lille morgenmåltid, men det mætter fuldkomment, da koncentrationen af nødvendige næringsstoffer er meget stor i tang.

God appetit

Opskriften er fra Thorkil Degn Johansson
Oprettet 14. august 2011

Dine kommentarer til opskriften