Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Lammesteg med fennikel- og løgsalat

Dagens dressing til sprød salat af fennikel og løg er fløde rørt tyk med lidt citronsaft og smagt til med sukker – også kaldet ”dansk mormordressing”. Dejligt til den braiserede lammekølle. Alle former for kartofler, kogte, ovnstegte eller mosede, kan an
3.8
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225 grader
  2. Drys salt og peber på køllen, og læg den i en mindre bradepande
  3. Brun køllen i ca. 15 minutter ved 225 grader
  4. Skru ned til 175 grader, hæld bouillonen ved og steg i ca. 1 1/2 time, til kødet er gennemstegt og mørt
  5. Del de to fennikler på langs og skær i bladtynde skiver
  6. Gør det samme med løget. Kom fløde i en skål, og bland citronsaft i. Smag til med salt, peber og lidt sukker
  7. Vend persille og de snittede grøntsager i. Server stykker af lammekøllen med sky og salat.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften