Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Lammebov i stærk rød karrysauce

Her vælger vi rød karry, for den er, lige som den skal være, hot. Server gerne raita, sødmælksyoghurt rørt med lidt hakket agurk, til. Det balancerer den stærke mad fint.
3.6666666666667
4 pers
120 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Skær løgene i skiver, riv hvidløgene og svits det i en god sjat olie i en gryde sammen med karry.
  2. Kom tomat i, og kog op.
  3. Rør nu yoghurt i lidt ad gangen, indtil al yoghurt er i, og saucen koger.
  4. Skær kødet i tern. Vend kødet i saucen, drys salt over, læg låg på og lad simre, til kødet er helt mørt. Det kan tage op til 2 timer, prøv dig frem.
  5. Smag til med salt. 
  6. Drys pistacienødder over, og server med basmatiris og chutney.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften