Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Hel lammekølle på kartoffelbund

Alt laves i en bradepande og retten passer stort set sig selv. Jan har kogt bouillon på nøgleben og lårben. Men vi springer over og bruger i stedet Irmas Lammefond.
0
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175 grader.
  2. Skær kartoflerne i 3-5 mm tykke skiver.
  3. Hak persillen, del timiangrene i mindre stykker og hak hvidløgene fint.
  4. Bland urter med olie, salt og peber.
  5. Gem 1/4 af urteblandingen til lammekøllen.
  6. Vend kartofler og urteblanding sammen i en dyb bradepande.
  7. Kog bouillonen op og hæld over.
  8. Krydr lammekøllen med salt og peber og smør urteblandingen på kødet.
  9. Læg køllen ovenpå kartoflerne.
  10. Kom bradepanden i ovnen med stegetermometer og steg i 1 ½- 2 timer.
  11. Når køllen har en kernetemperatur på ca. 52 grader (rosa stegt), tages den ud og pakkes godt ind, så den kan trække færdig.
  12. Lad den trække ca. 30 min.
  13. Sæt ovnen på 100 grader og lad kartoflerne stå, indtil kødet har trukket og I skal spise.
  14. Skær grøntsager i mindre stykker, bland og server til kød og kartofler.
  15. Kilde: Krydderiet 3, 2006

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften