0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend
  • Du skal bruge

    • 2 stk
      andebryster á ca. 300 g
    • 0,5-1 stk
      frisk rød chili
    • 250 g
      tørrede abrikoser
    • 33 stk
      cl. mørkt lagerøl
    •  
      salt og sukker

Sådan gør du

  1. Kog 1 liter vand op sammen en 50 g salt og 20 g sukker og lad det køle helt af.
  2. Læg så andebrysterne i og lad dem trække i 24 timer i køleskab.
  3. Tør andebrysterne og rids skindet.
  4. Læg dem på en kold pande uden fedtstof med skindsiden ned og brun dem af.
  5. Vend andebrysterne, når de er blevet gyldne, og giv dem let bruning på den anden side.
  6. Læg dem i et ildfast fad sammen med halve abrikoser, fintsnittet chili og øl og stil det i ovn på 180° i 30 min.
  7. Lad det trække i 7 min. før udskæring.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 1. december 2006

Dine kommentarer til opskriften