Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Persillestegt kylling

Det er en rigtig mormor-ret af den slags, der nødigt må gå i glemmebogen. Så frem med den tunge gryde og kruspersillen. Nu er det tid til en klassiker, man faktisk ikke kan spise uden at komme til at smile.
4.2222222222222
3 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Dup kyllingen tør og drys den med salt og peber både ind- og udvendig
  2. Tag stilkene af persillen og skyl den godt. Afdryp og fyld i kyllingen. Luk evt. med kødnål
  3. Brun kyllingen på alle sider i smør i en gryde
  4. Kom 2 dl vand i gryden, læg låg på og lad kyllingen simre i 45 minutter
  5. Kog kartoflerne
  6. Læg kyllingen på et fad
  7. Smelt smørret i gryden og kog op
  8. Kom fløde og 1 tsk citronsaft i gryden. Kog op og smag til med citron, sukker og salt
  9. Skær agurken i tynde skiver
  10. Kom i en sigte, drys saltet over og vend rundt. Lad stå i 10 minutter
  11. Kom sukker i en skål, hæld vandet over
  12. Rør eddiken i. Skyl saltet af agurkerne og pres dem fri for vand
  13. Vend agurkerne i lagen. Lad stå i mindst 15 minutter
  14. Smag til med salt og sukker
  15. Skær kyllingen ud og server med det hele

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften