0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr barn: 1958 kJ (466 kcal) Kulhydrat: 44 % Protein: 25 % Fedt: 31 % Energi pr barn: 2936 kJ (699 kcal) Kulhydrat: 44 % Protein: 25 % Fedt: 31 %

Sådan gør du

  1. Hæld olie på en stegepande
  2. Sæt stegepanden på blusset og varm op
  3. Dup kylling med køkkenrulle og kom kylling på panden
  4. Steg kylling på begge sider til det er gennemstegt og gyldent
  5. Lad kyllingen køle af og pluk kødet i strimler
  6. Vask spinaten grundigt og lad den dryppe af i en sigte eller slyng den i en salatslynge
  7. Skær salaten i strimler
  8. Skyl æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i både
  9. Skyl fignerne og del dem i kvarte
  10. Riv skallen af citron på den fine side af rivejernet
  11. Kom vand i en stor gryde
  12. Bring vandet i kog og kom pastaen i
  13. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen
  14. Lad pastaen dryppe af
  15. Kom pastaen i en skål og bland med æbler, figner, frisk spinat, citronskal, saften af en citron og olivenolie
  16. Servering:
  17. Fordel salaten i fire dybe tallerkener, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 8. november 2012

Dine kommentarer til opskriften