Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
120 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Smager også fint med løse ris i stedet for pandekager.

Sådan gør du

  1. Pandekagedejen piskes sammen. Start med mælk og mel, tilsæt så krydderier, æg og olie. Lad dejen hvile ½ time i køleskab. Pandekagerne bages ved jævn varme, med lidt flydende margarine og 3/4 dl dej pr. pandekage.
  2. Svits kyllingebrysterne i olie, smør karry og krydderier i gryde eller pande med låg.
  3. Skub dem til side og svits porreringe æbleter og banan.
  4. Fordel fyldet over kyllingen og tilsæt 1 dl. vand.
  5. Lad det snurre ved svag varme i ca. 1 time.
  6. Jævn retten med maizenajævningen.
  7. Inden serveringen skæres brysterne i tynde skiver.
  8. Pandekagerne kan rulles med fyldet inden serveringen, men kan også rulles ved bordet.

God appetit

Opskriften er fra Anitasmad
Oprettet 29. september 2015

Dine kommentarer til opskriften