Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Lækker kyllingelasagne

En virkelig lækker variation over den klassiske lasagne, som falder i god jord hos både børn og voksne.
3.9285714285714
6 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Lad lasagnen trække lidt inden den serveres så den sætter sig lidt- er også god dagen efter så kan sagtens laves på forhånd.

Sådan gør du

  1. Start med at gøre alle grøntsagerne klar.
  2. Svits kyllingetern i lidt olie til de får lidt farve, tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt tomater og krydderier, Lad simre 15 min. Tilsæt gulerod og bladselleri og evt. bouillon. Smag til med salt og peber og evt. lidt urtebouillon.
  3. Smelt smør og tilsæt mel rør, det sammen, pisk mælken i lidt efter lidt , smag til med muskat, salt og peber. saucen skal være relativt tyk, så lasagnen ikke flyder for meget ud.
  4. Vælg et egenet ildfast fad med rimeligt høje sider. Start med et lag tomatsauce, derpå Bechamel og revet parmesan, så et lag lasagne plader og så fremdeles. Det passer med ca. 3-4 lag. Slut af med Bechamelsauce og riv lidt parmesan over. Bag i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader. Lad hvile ca. 15 min. inden servering.
  5. server med en god salat

God appetit

Opskriften er fra Saras mad
Oprettet 29. februar 2012

Dine kommentarer til opskriften