Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
35 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Husk: Brændenælden brænder ikke efter kogning eller tørring.

Sådan gør du

  1. Skyl brændenældebladene og kog dem i 2-3 minutter. Hæld vandet fra og vrid bladene godt. Hak herefter bladene fint. Fetaost, hvidløg og chilie mortes sammen til en fin masse. Tilsæt nældebladene og smag til med salt og peber.
  2. Skær en lille lomme i hvert kødstykke. Put nældefeta i hver lomme, og luk med en kødnål.
  3. Kødet steges i olivenolie på panden i 15-20 minutter. Vend stykkerne jævnligt. Husk at fjerkræ skal være gennemstegt.

God appetit

Opskriften er fra Weedtoeat.dk
Oprettet 15. februar 2011

Dine kommentarer til opskriften