Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Grydestegt kalkunbryst med honningstegte figner og valnødder

Når et kalkunbryst er perfekt stegt er det altså en dejlig spise og slet ikke tørt. Vi skærer vores i tynde skiver og serverer med sødede figner og valnødder.
0
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Du kan vælge at servere med ris eller kartofler, på en bund af blandet salat eller hvorfor ikke som en slags pålæg på godt rugbrød.

Sådan gør du

  1. Drys kalkunbrystet med salt og peber og brun det i en gryde i smør og olie.
  2. Hæld bouillonen i og læg låg på.
  3. Steg/ braiser nu kalkunbrystet i ca. 45 minutter.
  4. Skær figner i både og svits dem hurtig i smør på en pande.
  5. Drys valnødder over og svits med.
  6. Lad honningen smelte på panden og vend rundt.
  7. Drys evt. lidt chili over.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften