Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Grillstegt Fasanbryst med babyspinat og hyldeblomstdressing

Fasan hører til i vildt kategorien. Her har vi lavet et nemt menuforslag, som ikke kræver de store armbevægelser.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Drys salt og peber på kødet og brun det på en grillpande
  2. Læg kødet i et fad og lad dem stege videre i ovnen ved ca. 175 grader i ca. 15 minutter - Når saften er klar, er de gennemstegte
  3. Svits æblebådene møre i lidt smør
  4. Anret spinat på et stort fad og top op med fasan og æblebåde
  5. Pisk dressingen sammen og dryp henover

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften