Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Del fasanerne i lår og bryst med ben, smid ryggen ud og underlåret væk eller brug det til at koge bouillon.
  2. Skær brysterne over langs benet.
  3. Drys med salt og peber og brun begge sider på en pande.
  4. Tag bryststykkerne op, hæld bouillon, vin, fløde og krydderier over lårene.
  5. Læg låg på og lad simre i 30. min.
  6. Kom brysterne i, lad simre i yderlig 15 minutter, indtil de er gennemstegte.
  7. Rør majstivelse ud i spsk vand og jævn saucen.
  8. Svits svampe og nødder i smør på en pande.
  9. Server fasanerne med sauce, ris, svampe og nødder og pynt med brøndkarse.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften