Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Læg 2 skiver parmaskinke på hvert fasanbryst og bind fast med bomuldssnor.
  2. Brun stykkerne godt på alle sider i olivenolie og smør.
  3. Tilsæt hvidløg og krydderurter og lad dem svitse med i ca. 2 min.
  4. Bland portvin og bouillon og spæd op med ca. 2 dl, så bunden af gryden lige dækkes.
  5. Lad det snurre ved svag varme til væsken er kogt ind.
  6. Husk at vende fasanerne med mellemrum.
  7. Gentag proceduren ved at tilsætte lidt væske ad gangen.
  8. Lad det koge ind til al væsken er brugt, - det tager ca. 40 min.
  9. Tag fasanerne op og tilsæt piskefløden i den væske, der er tilbage.
  10. Kog op, jævn evt. saucen og smag til med salt og peber.
  11. Vi anbefaler kogte kartofler og stegte kantareller til portvinsfasanen.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften