Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Chili con pollo

Let og lys sommerudgave af den klassiske chili con carne. F.eks. bruger vi friske tomater og kylling i stedet for det traditionelle oksekød.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Hvis det skal gå hurtigt så brug kyllingeinderfilet i stedet for hel kylling. Beregn 2 pakker á 280 g.

Sådan gør du

  1. Stil ovnen på 200 grader.
  2. Drys kyllingen med salt og peber.
  3. Gennemsteg kyllingen i ca. 1 time.
  4. Køl af og bræk eller skær kødet i mindre stykker.
  5. Skær løg i tynde både og svits dem i olie på en sauterpande.
  6. Svits tomaterne med løgene til de får farve.
  7. Vend bønnerne i, knæk chokoladen og rør i.
  8. Varm forsigtigt til chokoladen er smeltet.
  9. Server chilien med kylling og drys rundhåndet med mynte.
  10. Server gerne brød til.
  11. Kilde: Krydderiet 2, 2007

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften