Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3.8571428571429
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Broccolitips: Broccoli er perfekt fyld i salatskålen, brug den letkogt eller rå. Mos kogte broccolibuketter groft sammen med et par fed presset hvidløg, lidt olivenolie, salt og peber. Vend det i kogt pasta. Server med reven parmesan og tomatsalat. Brug kogte og afkølede broccolibuketter som pynt på brød og fyld i pitabrød

Sådan gør du

  1. Skær kødet i tern.
  2. Krydr med salt og peber.
  3. Steg kødet gyldent på en pande i olie.
  4. Tjek at det er gennemstegt.
  5. Del broccolien i buketter.
  6. Kog dem 2 minutter i letsaltet vand.
  7. Afdryp og afkøl broccolien i en sigte.
  8. Snit romainesalaten.
  9. Halvér tomaterne.
  10. Bland kylling, broccoli, salat og cherrytomater.
  11. Rist nødderne på en tør pande, fjern derefter den mørke hinde.
  12. Hak nødderne.
  13. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten.
  14. Drys nødderne over.
  15. Udblød rugbrødskiverne i lidt vand ca. 10 minutter.
  16. Afdryp dem i en sigte.
  17. Rør brødet med olie til en grød.
  18. Smør grøden ud i 16 cirkler på bagepapir.
  19. Drys med lidt salt.
  20. Bag rugbrødschipsene ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 minutter og servér til salaten.

God appetit

Opskriften er fra Sæson for god smag
Oprettet 13. april 2011

Dine kommentarer til opskriften