Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Hvis du ikke selv vil lave mayonnaise, kan du købe en god færdiglavet og smage den til med estragon eller en anden krydderurt, citronsaft, salt og peber. Du kan også bruge andre frugter i salaten for eksempel pærer.

Næring

Barn. Energi: 2042 kJ (486 kcal). Kulhydrat: 18 % Protein: 18 % Fedt: 64 % Voksen. Energi: 3336 kJ (794 kcal). Kulhydrat: 18 % Protein: 18 % Fedt: 64 %

Sådan gør du

  1. Vask hænder
  2. Pisk pasteuriseret æggeblomme og citronsaft godt sammen i en skål
  3. Tip skålen på skrå, og pisk kraftigt, mens du hælder en tynd stråle rapsolie i æggeblandingen
  4. Bliv ved med at piske til mayonnaisen får en tyk konsistens
  5. Skyl estragon, og hak den fint
  6. Vend hakket estragon i mayonnaisen, og smag til med citronsaft, salt og peber
  7. Stil dippen på køl
  8. Skyl salaten
  9. Slyng salaten for vand i en salatslynge eller i et rent viskestykke
  10. Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i både
  11. Hæld olie og eddike over salaten
  12. Smag eventuelt salaten til med lidt salt og peber
  13. Tænd ovnen på 180 grader
  14. Vask de små kartofler. Del dem i halve eller kvarte, hvis de ikke er små
  15. Kom kartoflerne i et ildfast fad
  16. Hæld ovenolie over kartoflerne, krydr med salt og vend rundt
  17. Rids et lille kryds i hver kartoffel, og læg kartoflerne med krydset opad
  18. Bag kartoflerne i ca. 30 min., til de er møre
  19. Skyl timian
  20. Drys timian over de bagte kartofler
  21. Skru ovnen op på 190 grader
  22. Pensl kyllingekødet med lidt olivenolie
  23. Læg kødet på en grillrist
  24. Sæt grillristen i ovnen, og steg kyllingen i ca. 10-15 min.
  25. Kyllingerne er færdige, når skindet er sprødt, og kødet er hvidt og ikke glasklart
  26. Servering: Fordel kartofler, salat, dip og kylling i fire portioner. Giv små 20 procent til hvert barn og godt 30 procent til hver voksen.

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 11. oktober 2011

Dine kommentarer til opskriften