Kold agurkesuppe (Kirsten Skaarup)

Lækker sommermad til børn og voksne. Server som forret eller let hovedret. Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Kirsten Skaarup (kodfrifredag.dk).
4.6666666666667
2 pers
20 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Kirsten Skaarup (kodfrifredag.dk).

Sådan gør du

  1. Skær agurk og hvidløg i terninger. Kom dem i blenderen sammen med yoghurt, fløde, mynte og chili. Blend til suppen er ensartet.
  2. Skyld blenderen med lidt bouillon eller vand og rør det i suppen. Suppen må ikke blive for tynd.
  3. Smag til med salt og tilsæt 2 spsk olivenolie.
  4. Sæt suppen i køleskabet, til den skal serveres.
  5. Sérver agurkesuppen portionsvis med et par mynteblade og et par dråber olivenolie på toppen.
  6. Giv et stykke godt brød til.

God appetit

Opskriften er fra Vegetarforening
Oprettet 11. oktober 2010

Dine kommentarer til opskriften