Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Kanelsnegle og pølsehorn af samme dej.

Dej af et kg mel kan blive til 16 kanelsnegle og 16 pølsehorn
4
8 pers
120 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

I de fleste varmluftovne er der plads til 3 plader. Brødene kan da sættes i kold ovn, der stilles på 200 grader varmluft,og bager ½ time. Når der kommes mel i kanelfyldet flyder det ikke så let ud.

Sådan gør du

  1. Gæren røres ud i lunken vand.
  2. Fedtstof, salt, sukker, yoghurt og rugmel tilsættes.
  3. Hvedemel æltes i lidt efter lidt.
  4. Dejen deles i 2 portioner og hviler på køkkenbordet 45 min.
  5. Til kanelsnegle rulles dejen ud i en firkant på 40+30 og kanelfyldt smøres på.
  6. Dejen rulles til en pølse, der skæres i 16 stk.
  7. Stilles på plade,trykkes let, pensles med vand og efterhæver ½ time.
  8. Dejen til pølsehorn deles i 4 klumper, der rulles flade og runde.Hver skæres i 4 lagkagestykker. ½ pølse rulles i hver. Pølsehornene pensles med vand eller yoghurt.
  9. Brødene bager ved 200 grader varmluft i 20 min.
  10. Sneglene kan pyntes med glasur.

God appetit

Opskriften er fra Anitasmad
Oprettet 17. september 2012

Dine kommentarer til opskriften