Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Sommerlagkage med hindbær

Klassisk lagkage med flødeskum og bær, men med et lille ekstra pift i form af luksuscreme med kaffe og kokos. Lav kagen om morgenen, og lad den stå på køl i dagens løb.
3.5
8 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op.
  2. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af.
  3. Smelt smørret i en gryde.
  4. Rør kaffe, kakao, vaniljesukker og flormelis i.
  5. Vend kokosmel i massen og fordel straks massen ud på to af bundene.
  6. Læg den ene bund med cremen opad på et fad.
  7. Pisk fløden til skum og kom en tredjedel ovenpå bunden med creme.
  8. Fordel halvdelen af hindbærrene på flødeskummet, og læg den næste bund med cremen opad ovenpå.
  9. Gentag med flødeskum, bær og den sidste bund (uden lagkagecreme).
  10. Pynt kagen med flødeskum, hindbær og lidt ekstra kokos.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften