Pandekager

Spis pandekagerne som morgenmad med friske bær, lidt honning og skyr, og gem resten af pandekagerne til snack eller dessert.
4.75
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Det er en udfordring at medbringe hele æg på turen. Pak æggene godt med køkkenrulle eller et viskestykke i en vandflaske eller en plastbeholder. Så undgår du, at de går i stykker og tasken flyder med æggesnaps.
Udelad sukker og krydderier, og spis pandekagerne til frokost med f.eks. rygeost og friske radiser.

Sådan gør du

  1. Evt. hjemmefra: Bland alle de tørre ingredienser i en frysepose.
  2. På turen:Hæld pandekagemiksen i en gryde og slå æggene ud heri.
  3. Rør blandingen godt sammen og tilsæt mælken lidt ad gangen for at undgå klumper.
  4. Steg pandekagerne (8-10 stk.) gyldne i smør eller olie på en pande over middel varme.
  5. Drys med sukker eller anden topping og spis pandekagerne lune og nybagte.

God appetit

Opskriften er fra Stormkøkkenet
Oprettet 26. april 2012

Dine kommentarer til opskriften