Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3.8260869565217
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Giver 8 stykker
  2. Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem hurtigt op
  3. Kog i 2 min. og lad herefter bærrene køle af
  4. Kom bær, sirup, cognac og appelsinsaft i din blender, og blend til puré
  5. Læg én af de tre bunde på en tallerken, og fordel 1/3 pure over hele bunden. Læg en ny bund på og gentag
  6. Læg nu den sidste bund på og lad den side, der er skåret, pege opad - den suger nemlig mest af puréen. Fordel det sidste puré herpå
  7. Lad bundene stå og trække, indtil kagen skal serveres. Eventuelt pakket ind i film natten over i køleskab
  8. Kom cremefraiche og fløde i en skål, og pisk til skum. Vend kanel og vaniljesukker heri. Fordel cremen på toppen af kagen. Drys chokolade, kanel og vaniljesukker over og server til frisklavet kaffe

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften